Forbedre kundeservice

God kundeservice er essensielt skal din bedrift lykkes. Derfor er det svært viktig at de som jobber i din kundeservice-seksjon er positive, hjelpsomme og kompetanserike. Lurer du på hvordan du kan forbedre nettopp din kundeservice vil vi gå gjennom noen små tips. Les mer her!

Tilgjengelighet

En viktig del av god kundeservice er tilgjengelighet. Som forbruker er det ingenting som er verre enn at kundeservicen er utilgjengelig eller vanskelig å komme i kontakt med. God Det skal gå raskt å nå frem til kundeservice og enkelt å få hjelp.

Pålitelighet

En annen ting som er viktig er det å være pålitelig. At kundeservicen faktisk får oppklart problemene, og at de ansatte alltid vet hvilken avdeling som er relevant for den som henvender seg. Det er ikke gitt at en kundeservicemedarbeider har innsikt i alt og vedkommende må derfor i gitte situasjoner kontakte andre ansatte for å få nødvendig hjelp.

Holde det man lover

Sist men ikke minst må man kunne holde det man lover. Ingenting er verre enn å føle at du blir jugd til i et forsøk på å pynte på sannheten. Som forbruker vil man mye heller høre at det vil ta en uke før du får svar, enn at du får beskjed om at det vil ta to dager, og så tar det en uke.